Home / Acțiune / The Wolf Brigade (2018)

The Wolf Brigade (2018)

Genul: Acțiune, SF
Notă: (7.33 / 10.00)
(3 voturi )
Loading...

Brigada Lupilor detaliază un context geopolitic în care cele două Corei au rămas cu puţine de ales decât să reunească, ca urmare a tensiuni din regiune dintre China şi Japonia, care, de asemenea, încurcă SUA şi Rusia. Un plan pe cinci ani pentru reunirea ţării este anunţat, dar se întâlneşte cu opoziţia ambelor ţări vecine şi cu SUA, rezultând sancţiuni, inclusiv o blocadă asupra petrolului. Aceasta blocadă distruge economia coreeană, provocând tulburări uriaşe. Toate acestea dau naştere unui grup terorist anti-reunificare, numit The Sect, care foloseşte tineri suicigaşi pentru a distruge reunificarea. O forţă de poliţie de elită, cunoscută sub numele de Unitatea Specială, este lansată de guvernul unificat provizoriu pentru combaterea terorismului, provocând rupturi interne în serviciile de securitate. În mijlocul acestei lupte de putere se află relaţia dintre Joong-Kyun, un membru al unităţii speciale, şi colega sa, Yun-hee, sora mai mare a unei fete cunoscută sub numele de „Little Red Riding Hood”. Ei se află în curând în mijlocul unei bătălii între instituţii puternice, pe măsură ce zvonurile încep să circule despre „Brigada Lupilor” aparută în cadrul unităţii speciale.


Netu

Gounlimited

Streamcherry

Rapidvideo

Openload

Fastplay

Ok


Filme online care s-ar putea să-ți placă!


2 comments

  1. fratilor nu de santeti cocalari de ce nu pune-ti filme sa le putem vziona,,,,aveti putina constiinta in voi…va multumesc,,,,,!!!

    • Salut, frate, daca nu esti cocalar imi poti spune de ce nu poti viziona filme? Poti detalia ce anume ti se intampla atunci cand vrei sa vezi filmul?
      Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *